Novice


Arhiv: KITAJSKA - tehnološka delegacija in poslovni sejem

        

Tehnološka delegacija za rast
Direktorata Evropske komisije za podjetništvo in industrijo

in

China Business & Technology Cooperation Fair

Čengdu, 21. – 23. oktober 2014

Vljudno Vas vabimo k udeležbi na poslovnih srečanjih v okviru dogodkov (1) »EU-China Business & Technology Fair« ter (2) »Tehnološka delegacija za rast v organizaciji Direktorata Evropske komisije za podjetništvo in industrijo. Srečanja so namenjena vzpostavitvi izvozno/uvoznih poslov ter razvojnega sodelovanja (prenosa tehnologij).

1) EU – CHINA BUSINESS & TECHNOLOGY COOPERATION FAIR

Sejem je organiziran v sklopu projekta »Project Innovation Centre (Chengdu)«, ob podpori Evropske komisije in mreže Entreprise Europe Network. Projekt predstavlja najpomembnejšo platformo zahodnega dela Kitajske za vzpostavljanje in nadgrajevanje poslovnih, tehnoloških in investicijskih povezav med evropskimi in kitajskimi podjetji.

Osrednje teme letošnje, že devete ponovitve dogodka, so:

  • varovanje okolja,
  • obnovljivi vire energije,
  • informacijska in komunikacijska tehnologija (IKT),
  • moderno kmetijstvo,
  • biofarmacija in biotehnologija,
  • civilno letalstvo.

Po pričakovanjih organizatorjev bo dogodek pritegnil med 800 in 1.000 udeležencev iz malih in srednje velikih podjetij, industrijskih grozdov in poslovnih združenj ter razvojno raziskovalnih institucij.

Prijave na EU-China Business & Technology Cooperation Fair

Udeležbo predstavnika vašega podjetna na dogodku potrdite preko spletne prijavnice, v kateri jasno navedete tehnologije, proizvode/storitve in znanja, s katerimi se želi vaše podjetje predstaviti potencialnim kitajskim kupcem in drugim poslovnim partnerjem.

Prijave so možne do vključno 16. oktobra 2014. Z zgodnejšo prijavo si zagotovite, da je profil vašega podjetja viden potencialnim sogovornikom dlje časa, kar pomeni, da ima vaše podjetje več časa za dobro pripravo na dogodek in možnost proaktivne selekcije potencialnih partnerjev za poslovna srečanja. Aktualni seznami udeležencev s profili podjetij se dnevno posodabljajo.

Več o tehničnih podrobnostih poslovnih srečanj


Stroški udeležbe na EU-China Business & Technology Cooperation Fair

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 100,00 EUR za posameznega udeleženca in krije stroške organizacije vnaprej organiziranih poslovnih srečanj, simultano prevajanje iz kitajščine v angleščino, vpis v katalog udeležencev, pogostitev z gala programom, lokalne transferje po programu. Podjetje jo poravna pred dogodkom neposredno organizatorju (EU Project Innovation Centre).

Podrobnosti o plačilu kotizacije

2) TEHNOLOŠKA DELEGACIJA ZA RAST
(Direktorat Evropske komisije za podjetništvo in industrijo)

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!

Kotizacije za udeležbo v tehnološki delegaciji za rast ni.

Stroške udeležbe v poslovni in tehnološki delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da GZS kot soorganizator tehnološke delegacije poskrbi za omenjene storitve oziroma želite potovati skupaj s člani tehnološke delegacije, prosimo, da nam to sporočite.

Vljudno vas prosimo, da nas o vaši prijavi na oba dogodka informativno obvestite na naslov: GZS, Nataša Turk, E: natasa.turk@gzs.si, T: 01 58 98 152, kjer smo vam na razpolago za dodatne informacije.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.