Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Madžarsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Trgovinsko in industrijsko zbornico 22. septembra 2014 v Budimpešti organizira poslovni forum in individualne sestanke med slovenskimi in madžarskimi podjetji.

Dogodek, ki se bo odvijal na sedežu Trgovinske in industrijske zbornice v Budimpešti, je rezultat prizadevanj za poglobitev poslovnih odnosov s šesto najpomembnejšo trgovinsko partnerico Slovenije. Srečanja so namenjena vzpostavitvi novih kontaktov in krepitvi že obstoječih, vzpostavljanjuizvozno/uvoznih poslov, iskanju novih poslovnih priložnosti in pridobivanju informacij o poslovnem okolju Madžarske.

Individualnih pogovorov se bodo lahko udeležila vsa prijavljena podjetja, ki bodo oddala svoj profil (Company profile) preko spletne prijavnice, najkasneje do torka, 2. septembra 2014. V sodelovanju s Trgovinsko in industrijsko zbornico v Budimpešti bomona podlagi oddanega profila poiskali primernega sogovornika za individualne pogovore.

Poleg vnaprej pripravljenih individualni sestankov bodo imela slovenska podjetjamožnost neformalnih pogovorov z ostalimi vabljenimi udeleženci, med drugim tudi s slovenskimi podjetji, ki že imajo svoje podružnice na Madžarskem, ter predstavniki nekaterih madžarskih institucij, ki so lahko koristni pri navezovanju novih poslovnih kontaktov na Madžarskem.

Okvirni program

 

13:30 – 14:00

Registracija udeležencev

14:00 – 15:00

Pozdravni nagovor

Nje. eksc. ga. Ksenija Škrilec, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Budimpešti

 

Predstavitev poslovnega okolja na Madžarskem

Dr. László Parragh, predsednik gospodarske zbornice Madžarske

 

Predstavitev poslovnega okolja v Sloveniji

Mag. Samo Hribar Milič, predsednik Gospodarske zbornice Slovenije

 

Madžarsko – slovenski ekonomski odnosi

Ministrstvo za zunanje zadeve in trgovino

15:00 – 17:00

B2B

 

Poslovna konferenca in b2b razgovori bodo potekali v hotelu Novotel Budapest Centrum Hotel. (Naslov: 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., 1st floor / Zsolnay room), http://www.novotel.com/gb/hotel-3560-novotel-budapest-centrum/index.shtml), kontakt za rezervacije je ga. Laura Iváncsik, T: +361 477 5450, E: h3560-sl@accor.com

Prijave: najkasneje do torka, 2. septembra 2014, preko spletne prijavnice (spodaj).

Stroški: stroške udeležbe (prevoz) krijejo udeleženci sami. Udeležba članov Gospodarske zbornice Slovenije in SLO – HUN kluba je brezplačna, za nečlane pa znaša kotizacija 120 € (DDV vključen). Kotizacija se plača ob prijavi na TRR GZS: 02924-0017841495-1510-194.

Odjava brez finančnih posledic je mogoča do 10. septembra 2014. V primeru, da svojega sodelovanje ne odpoveste v dogovorjenem roku in imate organizirana več kot 2 sestanka, se vam zaračuna 50 EUR – velja za vse udeležence delegacije.

Dodatne informacije: Ines Čigoja, Tel: (01) 58 98 164, e-pošta: ines.cigoja@gzs.si

INFORMATIVNI BILTEN


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.