Novice


Arhiv: Izhodna delegacija na Kitajsko

IZHODNA DELEGACIJA NA KITAJSKO (Šanghaj)

za slovenska transportno logistična podjetja

(predvidoma 16. junij - 19 . junij 2014)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Slovenskim logističnim združenjem organizira obisk slovenske transportno logistične delegacije na Kitajsko - Šanghaj.

Okvirni program delegacije je prilagojen sejmu Transport Logistic China, predvidoma v terminu od 16. do 19. junija 2014. Za slovenska podjetja oziroma udeležence delegacije bomo pripravili:

  • poslovni forum z B2B srečanji v Šanghaju s skupinsko predstavitvijo slovenskih transportno logističnih podjetij ter predstavitvijo slovenskih priložnosti na področju logistike;
  • obisk sejma Transport Logistic China 2014;
  • obisk uglednih svetovno uveljavljenih podjetij na področju logistike.

Stroški potovalnega aranžmaja (letalska vozovnica v ekonomskem razredu, hotelska namestitev v hotelu 5*, lokalni transferji), bodo znani po končani neobvezni prijavi interesa za udeležbo na delegacij.

Udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem po e-pošti na elektronski naslov: robert.sever@gzs.si oziroma faksu na številko: 01/23 29 271 najkasneje do 10. marca 2014.

Za dodatne informacije o organizaciji obiska smo vam na razpolago na Gospodarski zbornici Slovenije: T: 01/58 98 231, Robert Sever.

Organizacijske podrobnosti:

  • Obisk bo organiziran in izveden v primeru, da bo prijavljenih najmanj 10 udeležencev iz Slovenije.
  • Po potrditvi udeležbe z vaše strani in zaključku zbiranja neobvezujočih prijav (do 10. 3. 2014) vam bomo sporočili dokončno odločitev o izvedbi potovanja; to je najkasneje do 17. marca 2014.

Vljudno vabljeni!

PRIJAVNI OBRAZEC


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.