Novice


Arhiv: Srečanje z italijanskimi agenti

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu vabimo slovenska podjetja iz različnih panog (ne glede na vrsto izdelkov in storitev), ki so zainteresirana za vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi in drugimi evropskimi partnerji, da se udeležijo mednarodne borze agentov in zastopnikov Forum Agenti Mediterraneo v Neaplju.

Dvodnevni dogodek Forum Agenti Mediterraneo (14. in 15. marec 2014) je poslovni dogodek, namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med tujimi ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na italijanski trg, ter želijo vstopiti ali širiti svojo dejavnost v Italiji. Lani so se slovenska podjetja že zelo uspešno predstavila v okviru dveh podobnih dogodkov v Rimu in Milanu.

Sam dogodek in srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki bodo potekala v okviru slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

V primeru zadostnega števila prijavljenih slovenskih udeležencev SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije v okviru Foruma agenti Mediterraneo zagotavljajo najem nacionalne stojnice v višini 50 odstotkov, medtem ko preostalo polovico stroškov najemarazstavnega prostora sorazmerno krijejo podjetja sama. Na osnovi potrjene prijave bo moralo vsako prijavljeno podjetje poravnati sorazmerni strošek razstavnega prostora, ki bo obračunan glede na število vseh prijavljenih podjetij.

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve ter drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za hotelsko namestitev in prevoz ter želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, prosimo, da nas o tem obvestite.

Podrobnosti o dogodku Forum Agenti Mediterraneo se nahajajo na spletni povezavi: http://www.forumagenti.it/it/Forum-Agenti-Mediterraneo, slovenska podjetja pa se lahko prijavijo preko spletne aplikacije: http://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/slovenia.

Podjetja, ki so zainteresirana za udeležbo na Forumu agenti Mediterraneo, prosimo, da svoj interessporočijo tudi na Gospodarsko zbornico Slovenije, kjer lahko dobijo vse potrebne informacije. Kontakt na GZS: Marko Jare, tel.: 01 5898 158, el. pošta: marko.jare@gzs.si.

URADNO VABILO

O DEŽELI KAMPANIJI

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.