Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Kitajsko

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 21. in 23. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Kitajsko (Čengdu). V okviru delegacije se bodo podjetja udeležila poslovnega dogodka »EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII« in B2B sestankov.

»EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII« je eden od najpomembnejših mednarodnih poslovnih dogodkov na JZ Kitajske, ki je letos namenjen zlasti naslednjim področjem:


Profili kitajskih podjetij po posameznih poderočjih, ki bodo sodelovali na B2B sestankih, so objavljeni v spodaj navedenih prilogah.
 

Na spletni strani http://www.b2match.eu/eu-china-cooperation-fair/pages/home začela delovati aplikacija za samoorganizacijo b2b srečanj. V aplikaciji so vnešeni profili tako kitajskih, kot evropskih podjetij, ki so do sedaj prijavila udeležbo na srečanju; se pa seznam sproti dopolnjuje z novimi prijavami.

Podjetja bodo imela v okviru »EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII« vnaprej načrtovane B2B sestanke, ki bodo potekali tudi na temo izvozno/uvoznih poslov in prenosa tehnologije. Na dogodku bodo prisotna zlasti podjetja iz Kitajske in EU. Izdan bo poslovni katalog vseh udeleženih podjetij. Glede na dosedanjo prakso so imela podjetja organiziranih približno 10 ali več B2B sestankov.

Okvirni program udeležbe EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII:

21. oktober 2013 10:00 – 17:30  Registracija udeležencev

18:30 – 20:00 Spoznavno mreženje tujih in kitajskih udeležencev

22. oktober 2013   9:30 – 10:00  Slovesno odprtje dogodka

10:20 – 12:00  Konferenca EU-China Innovation Co-operation
12:30 – 14:00  Delovno kosilo
14:30 – 17:30  Tematska srečanja

                    1. EU-China Cluster Event
                    2. China-Europe Business Cooperation Round Table
                    3. EU-China General Aviation Seminar
                    4. EU-China Modern Agriculture Seminar
                    5. International Technology Transfer Workshop

23. oktober 2013   9:30 – 17:00  B2B srečanja
12:00 – 13:30  Delovno kosilo
13:30 – 15:00  Obiski lokalnih podjetij in EU Project Innovation    
                           Centre Chengdu

V sklopu tridnevnega dogodka bo organiziran tudi ogled EU Project Innovation Centre v Čengduju ter druga srečanja, namenjena neformalnemu mreženju podjetij.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, prosimo, da nam to sporočite.

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se udeležite delegacije in izkoristite priložnost za srečanje s potencialnimi partnerji, izmenjavo informacij ter navezavo novih poslovnih stikov.

Prosimo, da udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (v prilogi), ki ga pošljite najkasneje do 30. septembra 2013 po elektronski pošti na e-naslov:natasa.turk@gzs.si ali po faksu na številko 01/58 98 100.

Dodatne informacije posreduje Nataša Turk, tel. 01/5898 152, e-pošta: natasa.turk@gzs.si.

PRIJAVNI OBRAZEC

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.