Novice


Arhiv: Individualna srečanja na sejmišču v Vidmu »Matching Day 2013«

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu mreže New Alpe Adria in Zveze obrtnikov iz Vidma Confartigianato Udine 23. marca 2013 vabi na bilateralne pogovore med podjetji, ki ponujajo izdelke za dom, ter podjetji s področja strojništva in IKT.

MatchingDay je prireditev, ki podjetnikom predstavlja priložnost za srečanja in medsebojno spoznavanje ter vzpostavljanje novih trgovinskih in proizvodnih partnerstev tako za tradicionalne dejavnosti kot tudi in zlasti za razvoj novih projektov.

Kako deluje?

Prireditev poteka v prostorih videmskega sejmišča, srečanja pa se vrstijo v enem samem razstavnem prostoru. Srečanja so organizirana na podlagi podatkov, ki jih udeležena podjetja navedejo v vprašalniku ob prijavi, in si sledijo v predhodno določenem časovnem zaporedju (15-minutni intervali).

V okviru dogodka so predvidene tudi informativne okrogle mize, namenjene vsem udeležencem, ki v določenem trenutku ne sodelujejo na katerem od srečanj. Predvidena je tudi okrogla miza Zveze obrtnikov iz Vidma Confartigianato Udine, kjer bo mogoče srečati strokovnjake s področja inovacij in prenosa tehnologij, energije, financ in bančnih ter zavarovalniških storitev.

Udeležba

Kotizacija

  • Kotizacija za slovenskapodjetja znaša 121,00 € (DDV je vključen v ceno) in se plača ob prijavi neposredno organizatorju Confartigianato Udine.
  • Kotizacija vključuje udeležbo dveh oseb iz enega podjetja, organizacijo individualnih sestankov ter katalog.

Uradni jezik

  • Uradni jezik dogodka je italijanski. V času dogodka bo na voljo tudi nekaj prevajalcev, ki jih bo zagotovil organizator Confartigianato Udine.

Naslov

Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: masa.repez@gzs.si ali tel. št. 01/58 98 113.

Vljudno vabljeni!

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.