Novice


Arhiv: Poslovni obisk v BiH

V okviru sodelovanja s partnerskimi organizacijami v BiH in poslovno skupnostjo bosansko – hercegovskih gospodarstvenikov, zainteresiranih za sodelovanje s Slovenijo, 19. in 20. marca 2013 organiziramo delovni obisk predsednika GZS mag. Sama Hribarja Miliča v BiH.

Vabimo vas, da se pridružite obisku in izkoristite priložnost za navezavo novih in okrepitev obstoječih poslovnih vezi z vašimi bosansko-hercegovskimi poslovnimi partnerji.

PROGRAM OBISKA

Skladno z vašimi interesi (prijavnica) bomo na obeh dogodkih zagotovili udeležbo potencialnih lokalnih poslovnih partnerjev.

Prihod na lokacije dogodkov v BiH je samostojen. V primeru interesa vsaj 7 potnikov pa lahko organiziramo skupinski prevoz s kombijem ali minibusom (8 - 9 ur) s sorazmerno porazdelitvijo skupnega stroška prevoza (od 900 - 1.200 €, odvisno od vrste prevoza).

Kotizacije za člane GZS ni. Kotizacija za ostale je 150 € na osebo (z DDV). Nakazilo na TRR SI56 02924-0017841495, sklic 1510 - 161, ob prijavi udeležbe. (Kotizacija ne pokriva morebitnega sorazmernega stroška skupnega prevoza.)

Za udeležbo v na poslovnem obisku v BiH vas prosimo, da izpolnete spodnjo on-line prijavnico in nam jo posredujete do 15. marca 2013.

SEZNAM SLOVENSKIH UDELEŽENCEV
SEZNAM PODJETIJ IZ BIH

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.