Novice


Arhiv: EBTC Poslovna in raziskovalna delegacija v Indijo - energija

Evropski poslovni in tehnološki center v Indiji - EBTC[1] izvaja promocijo evropskih čistih tehnologij na indijskem trgu. Storitve centra so namenjene EU podjetjem, znanstvenim in raziskovalnim inštitutom, z znanjem, proizvodi in storitvami za boj proti klimatskim spremembam, delujočih na področjih: energije, okolja, biotehnologije, transporta.

Subjekte s področja energije, podrobneje s področji sončne fotovoltaike, sončno toplotne, vetrne, geotermalne energije, bio goriv, biomase, malih HE, energetske učinkovitosti, obveščamo o obisku poslovne in raziskovalne delegacije v indijskem New Delhiju od 7. do 9. novembra 2012.

V sklopu programa delegacije bo organiziran obisk Renewable Energy India 2012 Expo and Conference, udeležba na selekcioniranih individualnih poslovnih srečanjih, obiski proizvodnih lokacij, možnost predstavitve raziskovalnih in tehnoloških projektov in dostop do informacijskih baz in mreženja.

Podrobnejše aktualne informacije o dogodku so dosegljive preko spletnih povezav do informativnega letaka in prijavnice ter preko nacionalne kontaktne točke EBTC za Slovenijo:
GZS Center za mednarodno poslovanje
Nataša Turk
T: 01/58 98 152
E: natasa.turk@gzs.si.

Subjekte ob tej priložnosti tudi vabimo, da si preko spodaj navedenih spletnih povezav ogledajo konkretne poslovne priložnosti na obravnavanem področju energije:

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Prilogi:
INFORMATIVNI LETAK
PRIJAVNICA


1] EBTC je program, ki ga financira Evropska Unija in koordinira EUROCHAMBERS - združenje evropskih gospodarskih zbornic.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.