Novice


Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Avstrijo

Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji

Bilateralni razgovori na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu

Koroška gospodarska zbornica in Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu mreže New Alpe Adria vabita na bilateralne razgovore med predstavniki podjetij regije Alpe Adria ter JV Evrope, ki bodo na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu. Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, izmenjavo izkušenj ter spoznavanje novih tehnik in izdelkov, razstavljenih na sejmu.

Kdaj: 30. avgust 2012, 9:00 – 12:30

Kje: Sejmišče v Celovcu (Klagenfurter Messe), Messeplatz 1, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Messe-Centrum 5, 1. nadstropje, dvorani 1 in 2

Kako: Registracija poteka preko spletne aplikacije www.b2match.eu/timberfair2012

Prijava je možna do 10. avgusta 2012!

Po opravljeni registraciji na www.b2match.eu/timberfair2012bodo na voljo profili in želje prijavljenih podjetij. Predstavniki podjetij boste sami lahko izbrali sogovornike za bilateralne razgovore. Nekaj dni pred dogodkom boste prejeli individualne urnike razgovorov.

Uradni jezik dogodka je angleški. Po potrebi lahko organizator zagotovi simultano prevajanje. V kolikor potrebujete prevajalca v času bilateralnih razgovorov, nas o tem prosim obvestite.

Po zaključku razgovorov se lahko udeležite predstavitve »Celovški gozdni in lesni impulzi« (13:00-17:00). V kolikor vas zanima udeležba na tej predstavitvi, prosimo pošljite prijavo na e-naslov patricia.grausberg@wkk.or.at v angleškem ali nemškem jeziku.

Kotizacije za udeležbo na bilateralnih razgovorih in predstavitvi »Celovški gozdni in lesni impulzi« ni.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: masa.repez@gzs.si.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.