Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Češko, 24.-26.4.2012

VABILO k udeležbi v gospodarski delegaciji na Češko

Poslovni konferenci z individualni razgovori med češkimi in slovenskimi podjetji ter obisk poslovnih sejmov v Brnu

24. april 2012 - České Budějovice; 25. in 26. april 2012 - Brno

Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtno podjetniška zbornica Slovenije vabita predstavnike slovenskih podjetij, da se udeležijo obiska gospodarske delegacije v južnočeški in južnomoravski regiji – České Budějovice in Brno.

V sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Pragi, lokalnimi gospodarskimi zbornicami in organizatorji sejmov v Brnu smo pripravili tridnevni delovni program obiska, ki je osredotočen predvsem na dve poslovni konferenci s spremljajočimi individualnimi razgovori med podjetniki, in obisk šestih poslovnih sejemskih prireditev, ki bodo v času obiska na sejmišču v Brnu.

Medtem ko bo poslovni dogodek v Českih Budějovicah splošnega značaja (ne glede na panogo, iz katere podjetje prihaja), pa je dogodek v Brnu bolj ozko usmerjen, saj bodo udeleženci prisotni predvsem iz področij, ki jih pokrivajo sejemske prireditve:

Vabimo torej podjetja, ki jih zanima poslovanje iz navedenih področij, oziroma nasploh sodelovanje s Češko republiko, da se pridružijo obisku gospodarske delegacije, ki bo med 24. in 26. aprilom letos.

Strošek udeležbe je naveden v ponudbi turistične agencije in je odvisen od števila prijavljenih, zajema pa avtobusni prevoz po programu in dve nočitvi z zajtrkom v Brnu. Za obisk sejemskih prireditev in izvedbo poslovnih srečanj v Brnu mora vsako podjetje izvesti registracijski postopek in poravnati dodatne stroške lokalnemu organizatorju (http://www.b2match.eu/ibf2012/participants/new?locale=en) v višini 48,00 €.

Ker je število mest v delegaciji omejeno, vas prosimo, da nam čim prej pošljete izpolnjeno prijavnico (priloga Company profile) v angleškem jeziku in prijavnico turistične agencije (v prilogi) Narda tours, ki bo organizirala prevoz in namestitve za udeležence. Skrajni rok za prijave je 8. april 2012.

Za vse zainteresirane bomo organizatorji in predstavniki sejmišča v Brnu pripravili informativno pripravljalni sestanek, na katerem bomo predstavili vse podrobnosti v zvezi z obiskom delegacije. Predstavitev bo v sredo, 4. aprila ob 14. uri v dvorani C na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ul. 13 v Ljubljani.

Dodatne informacije:
Marko Jare, GZS
T: 01 5898 158
E-pošta: marko.jare@gzs.si

ali

Gregor Primc, OZS
T: 01 5830 557
E-pošta: gregor.primc@ozs.si

 

PROGRAM
PRIJAVNICA (Company Profile)
PONUDBA TURISTIČNE AGENCIJE s prijavnico

PREDSTAVITVE s pripravljalnega sestanka:


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.