Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: VB IN S. IRSKA

VELIKA BRITANIJA in SEVERNA IRSKA

4. september 2013, od 9.00 do 10.30

Poslovna oaza / 7. nadstropje na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

 

Poslovni zajtrk je namenjen druženju in izmenjavi informacij in izkušenj vseh tistih, ki ste na britanskem trgu že prisotni oziroma nanj šele vstopate. Z vami bosta delili izkušnje in »napotke« Suzanne Hill in mag. Mija Lorbek.

Suzanne Hill je častna konzulka Republike Slovenije na Severnem Irskem in direktorica svetovalnega podjetja Handel Export Consulting in lahko tako udeležencem srečanja poslovno okolje in priložnosti v Veliki Britaniji približa v dvojni vlogi, kot častna predstavnica Slovenije in hkrati izkušena poslovna svetovalka. Poleg številk in dejstev, povezanih s poslovanjem v Veliki Britaniji, bo predstavila industrijske sektorje in lokacije grozdov, zanimive za slovenska podjetja, podatkovne in informacijske vire pa tudi marketinške in kulturne vidike poslovanja oziroma britansko »business etiquette« (www.handelexport.net).

Mija Lorbek je generalna direktorica mladega tehnološkega podjetja s področja inteligentnih medijev UNIKI d.o.o., kisvoje znanje in storitve uspešno trži v Veliki Britaniji in drugod po Evropi ter tudi v ZDA. Predstavila bo "lessons learned" pri odpiranju in poslovanju pisarne v Londonu (www.uniki.si).

Spletne prijave sprejemamo do 2. septembra 2013. Za dodatne informacije smo vam na razpolago Centru za mednarodno poslovanje - GZS, Matej Rogelj, T: 01/58 98 159, Matej.Rogelj@gzs.si .

Kotizacija znaša 120 evrov za posameznega prijavljenega udeleženca (DDV je vključen v ceno), za člane GZS kotizacije ni. Kotizacija se plača ob prijavi na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-179.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.