Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Italija

ITALIJA

Kako vstopiti na trg s pomočjo agentov?

GZS, Dimičeva 13, Ljubljana
Dvorana A (1. nadstropje)
sreda 27. marec 2013, ob 9.00


Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Rimu, Gospodarskim uradom RS v Milanu in Nacionalno federacijo združenj italijanskih trgovinskih agentov in predstavnikov – FNAARC organizira v sredo, 27. marca 2013, Poslovni zajtrk Italija.

Na tem dogodku bodo gostje iz Italije, predstavniki podjetij, predstavniki naših diplomatsko konzularnih predstavništev in drugi predstavili gospodarsko situacijo, nekatere oblike pomoči, nasvete ter izkušnje podjetjem pri vstopu na ta 60-milijonski trg. Poseben del dogodka pa bo namenjen predstavitvi poslovnega srečanja FORUM AGENTI, ki bo potekal med 10. in 12. majem letos v Rimu. Gre za edinstven tovrsten dogodek v Italiji, katerega namen je iskanje poslovnih priložnosti in zastopanja tujih podjetij s pomočjo italijanskih agentov ne glede na vrsto izdelkov ali storitev s strani ponudnikov in ne glede na regijo ali državo iz katere prihajajo udeleženci

Kotizacija in prijave: za člane Gospodarske zbornice Slovenije je udeležba na dogodku brezplačna, za ostale kotizacija znaša 120 evrov za posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Kotizacija se plača ob prijavi na TRR GZS: 02924-0017841495, sklic 1510-162.

Prijave (elektronske) sprejemamo do petka, 22. marca 2013. Za dodatne informacije smo vam na razpolago na e-naslovu: marko.jare@gzs.si.

Vljudno vabljeni!

V kolikor se načrtovanega dogodka 27. marca ne morete udeležiti, vas pa obisk delegacije v Rim v mesecu maju zanima, nam to tudi prosim sporočite, da vas bomo še naprej obveščali, oziroma, se dogovorimo za morebiten individualni sestanek z vami.

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.