Novice


Arhiv: Mednarodna poslovna borza EXPORT FORUM 2014

Slovaška agencija za investicije in trgovinski razvoj SARIO pod pokroviteljstvom Slovaškega ministrstva za gospodarstvo organizira 13. novembra letos v Bratislavi mednarodno poslovno B2B konferenco, namenjeno razvoju poslovnega sodelovanja med malimi in srednje velikimi podjetji.

Največji poudarek enodnevnega poslovnega dogodka je namenjen v naprej organiziranim individualnim poslovnim pogovorom med domačimi in tujimi podjetniki, predvsem s področij, kot so avtomobilska industrija, inženiring, energetika, informacijske tehnologije idr.

Organizatorji pričakujejo udeležbo nekaj sto podjetij, pri čemer naj bi se dogodka udeležili predstavniki podjetij iz Češke, Poljske, Madžarske, Avstrije, Slovenije in še nekaterih drugih.

Organizatorji so že začeli sprejemati prijave zainteresiranih podjetij. Strošek udeležbe znaša 80 € za prvega in 50 € za vsakega nadaljnjega udeleženca iz posameznega podjetja, vključuje pa vstop na sejmišče, udeležbo na spremljajočih dogodkih in prehrano (kosilo in gala večerja).

Podrobne informacije:
Podrobnosti o poslovnem dogodku - http://www.sario.sk/en/events-projects/export-forum-2014-v4-countries-austria

Elektronska prijava za udeležbo in seznam že prijavljenih podjetij: http://www.b2match.eu/exportforum2014/registration

 

Prijazno vabljeni!

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.