Novice


Arhiv: B2B srečanje z italijanskimi podjetji

BUSINESS TO BUSINESS SREČANJE MED SLOVENSKIMI IN ITALIJANSKIMI PODJETJI

6. oktober 2014

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

V ponedeljek, 6. oktobra 2014, bo v prostorih GZS v Ljubljani srečanje Business To Business z italijanskimi podjetji iz Furlanije - Julijske krajine.

Iz Italije prihaja 23 italijanskih podjetij različnih dejavnosti (kovinarstvo, pohištvo, gradbeništvo, prehrana, logistika, energetika ...) in italijanskih trgovskih agentov(prehrana, obutev, oblačila, pohištvo ...). Podrobna predstavitev dejavnosti podjetij in predlagane oblike sodelovanja so v priloženi preglednici.

Kotizacije za sodelovanje na dogodku ni.

Izpolnjeno prijavnico v prilogi je potrebno poslati na naslov: info@sdgz.it ali po faksu na št.: +39 040 6724850.

Prijave zbirajo do 16. septembra.

Dodatne informacije: Slovensko deželno gospodarsko združenje, Trst, Tel. +39 0406724812 ali Mojca Osojnik, E: mojca.osojnik@gzs.si, T: 01 58 98 101.

Pobudnik srečanja je zveza zbornic FJK Unioncamere v sodelovanju z združenjem Confcommercio iz Gorice in pod pokroviteljstvom Avtonomne Dežele Furlanije - Julijske krajine. Srečanje izvaja Slovensko deželno gospodarsko združenje iz Trsta v sodelovanju z najpomembnejšimi gospodarskimi ustanovami iz Slovenije in v okviru projekta FVG Vs Global Competition - Start up za internacionalizacijo.

Priloge:

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.