Novice


Arhiv: Jesensko GZS mreženje

Gospodarska zbornica Slovenije nadaljuje s serijo t. i. mreženj oziroma povezovanj med domačimi in tujimi gospodarstveniki ter različnimi podpornimi organizacijami v mednarodnem poslovnem okolju.

S tovrstnimi neformalnimi dogodki želimo na eni strani povezati vse tiste, ki imajo določena specifična nišna znanja, predvsem o tujih trgih pa tudi izdelkih / storitvah itd., in na drugi strani tista slovenska podjetja, ki ta znanja potrebujejo pri svojih poslih na mednarodnih trgih.

Tokratna izvedba z naslovom »JESENSKO GZS MREŽENJE« se bo odvijala v torek, 22. oktobra 2013, v prostorih GZS v Ljubljani (dvorana B, 1. nadstropje) od 10. ure dalje. Za bilateralne pogovore bodo na voljo štirje predstavniki podjetij in organizacij. Kratek opis njihovih aktivnosti je v priponki.

Če vas sodelovanje na dogodku zanima, vljudno prosimo, da izpolnite spodnjo spletno prijavnico najkasneje do ponedeljka, 21. oktobra 2013.

Kotizacija za udeležbo na spomladanskem GZS mreženju znaša 120 evrov za posamezno prijavljeno podjetje (DDV je vključen v ceno), ki se plača ob prijavi na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-130. Za člane GZS kotizacije ni.

Na osnovi vaših prijav bomo pripravili urnik vseh sestankov ter vas o časovnici vaših označenih pogovorov pravočasno obvestili.

SEZNAM SODELUJOČIH


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.