Novice


Arhiv: Slovenija in Rusija - novo partnerstvo v globalni tekmi, 30.5.2012

Mednarodna konferenca 
“SLOVENIJA IN RUSIJA – NOVO PARTNERSTVO V GLOBALNI TEKMI”
in
3. skupno srečanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije

Slovensko-ruski gospodarski odnosi so prerasli okvir dvostranskega sodelovanja. Slovenska in ruska podjetja postajajo partnerji v mednarodnih projektih, pogosto globalnega značaja, in v razmerah, ko se še vedno spopadamo z gospodarsko krizo, pridobivajo na pomenu.

Ali krizna obdobja resnično krepijo gospodarske vezi med Slovenijo in Rusijo?Kakšna bo prihodnja vloga bank pri razvoju gospodarskega sodelovanja? Ali smo prerasli tradicionalna področja in načine sodelovanja? Kakšne bodo nove oblike poslovnega sodelovanja? Na ta in še mnoga druga vprašanja bomo skupaj z uglednimi gosti iskali odgovore na

mednarodni konferenci “SLOVENIJA IN RUSIJA – NOVO PARTNERSTVO V GLOBALNI TEKMI”, ki bo v sredo, 30. maja 2012, v Portorožu, Kongresni center Portus, dvorana Galea v Grand Hotelu Portorož.

Po zaključku konference bo sledilo 3. skupno srečanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije.

Poslovna sveta Slovenije in Rusije predstavljata katalizator razvoja medsebojnega gospodarskega sodelovanja. V sodelovanju z GZS, gospodarsko diplomacijo in ob podpori obeh predsednikov odpirata vrata novim poslovnim pobudam, poznanstvom in projektom.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite. Prijave zbiramo do 25. maja 2012.
URADNO VABILO
PROGRAM
PRIJAVNICA

Dodatne informacije:
Bojana Jančič, Center za mednarodno poslovanje pri GZS
T: 01/5898 473
E: bojana.jancic@gzs.si

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.