Novice


Arhiv: Ustanovitev Slovensko – ukrajinskega poslovnega sveta

V želji, da bi izkoristili tradicionalno dobre odnose z Ukrajino ter številne priložnosti na tem 45-milijonskem trgu na osnovi pobud podjetij ustanavljamo »Slovensko – ukrajinski poslovni svet«. Ustanovna skupščina poslovnega sveta bo v torek, 10. septembra v dvorani B (1. nadstropje), predvidoma ob 14. uri, ko naj bi Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal zunanji minister Ukrajine Leonid Kozhara.

Osrednja naloga poslovnega sveta bo predvsem v povezovanju podjetij, ki poslujejo ali želijo poslovati v Ukrajini, izmenjavi izkušenj in poslovnih praks ter v iskanju možnosti za učinkovitejši, povezan nastop na ukrajinskem trgu. Pomembno je tudi, da se preko takšne povezave podjetij zagotovi sodelovanje gospodarstva pri aktivnostih državnih institucij za krepitev tesnejšega gospodarskega sodelovanja in pri premagovanju morebitnih ovir med državama.

Vljudno vas vabimo, da se dogodka, na katerem je predviden tudi pogovor z ukrajinskim zunanjim ministrom o priložnostih za okrepitev gospodarskega sodelovanja med državama, udeležite.

Ker je število udeležencev na dogodku omejeno, vas prosimo, da pohitite s prijavo. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na elektronski naslov: cemp@gzs.si. Za dodatne informacije lahko pokličete: 01 5898 162 – Aleš Cantarutti.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.