Novice


Arhiv: Kitajska podjetja na 47. MOS z željo po novih poslih

V Celju bo od 10. do 15. septembra 47. MOS, Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. V 15 sejemskih dvoranah in na zunanjih razstavnih površinah se bo predstavilo več kot 1.500 razstavljavcev iz 30 držav. Skupinsko pa se bodo letos prvič predstavila tudi štiri podjetja iz Kitajske.

1. HEBEI SHENGRI IMPORT & EXPORT CO., LTD je eden vodilnih proizvajalcev kuhinjske posode iz litega železa. Ponujajo predvsem kuhinjsko posodo in pripomočke iz litega železa in posodo ter pripomočke za žar. Izdelki so edinstvene oblike in odlične kakovosti. Več na http://www.sheng-ri.com/.

2. HEBEI METAL ENTERPRISE CO., LTD je proizvajalec in dobavitelj žice. Njihova fino tkana mreža se uporablja v naftni, kemični, plastični, živilski, farmacevtski industriji in arhitekturi. Več o podjetju najdete na www.apmwiremesh.com.

3. Podjetje HEBEI TOMATO INDUSTRY CO., LTD je bilo ustanovljeno leta 2007. Specializirani so za predelavo paradižnikovega pireja. Letna ga pridelajo 24.000 ton. Njihov glavni trg so Afrika, ZDA in države Bližnjega vzhoda. Več na www.chinesetomato.com.

4. XINLE HUABAO PLASTIC PRODUCTS CO., LTD. Podjetje z 800 zaposlenimi, osmimi sklopi strojev za proizvodnjo materiala, petimi sklopi tiskalnih strojev in 100 šivalnimi stroji, je specializirano za proizvodno in tiskanje PEVA/EVA zaves, 3D tuš zaves, namiznih prtov, dežnih plaščev, predpasnikov,… Več o njihovi ponudbi najdete na www.huabaosuliao.com/zhipin.

Vabimo vas, da obiščete 47. MOS in se srečate s Kitajskimi podjetij, ki želijo navezati stike s slovenskimi podjetij.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnite na tajništvo celjskega sejma po e-pošti tajnistvo@ce-sejem.si ali telefonu +386 3 5433 211.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.