Novice


Arhiv: Odpovedano: B2B pogovori med slovenskimi in italijanskimi podjetji

POZOR: Srečanje je odpovedano s strani Italijanskega organizatorja

 

 

  B2B pogovori med slovenskimi in italijanskimi podjetji

Lokacija: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorani E in F), Dimičeva 13, Ljubljana

Datum: ponedeljek, 7. april 2014, ob 10.30

Združenje trgovcev in MSP iz Gorice - Confcommercio Gorizia in Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ - URES) v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Gospodarsko zbornico Slovenije in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije organiziramo individualne poslovne pogovore med slovenskimi in italijanskimi podjetji. Ti bodo v ponedeljek, 7. aprila 2014, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, v dvoranah E in F, ob 10.30.

Dogodek se bo odvijal v okviru projekta FVG Vs Global Competition, ki ga vodijo trgovinske zbornice Furlanije Julijske Krajine v koordinaciji UNIONCAMERE FVG.

Namen foruma je povečanje poslovnega sodelovanja med slovenskimi in italijanski podjetji, predvsem iz Furlanije-Julijske Krajine, ter predstavitev poslovnih ter investicijskih možnosti v Sloveniji.

Na pogovorih bo sodelovalo 28 podjetij iz Furlanije Julijske Krajine, ob prijavi na dogodek pa boste že imeli možnost, da si sami izberete podjetja, s katerimi bi želeli imeti bilateralne pogovore.

Predviden program dogodka:

10.00 - 10.30

Registracija in kava

10.30 - 14.00

B2B pogovori med slovenskimi in italijanskimi podjetji (30-minutni sestanki)

Prijave: Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da svoj interes za udeležbo na individualnih pogovorih potrdite z rezervacijo termina z elektronsko prijavnico preko B2B spletne aplikacije, in sicer najkasneje do srede, 2. aprila 2014.

Kotizacije ni. Prevajanje bo zagotovljeno.

Dodatne informacije:

  • glede organizacije in sodelujočih italijanskih podjetij: SDGZ, Kontaktna oseba: Borut Sardoč, Tel: +39 040 672 4828, e-mail: borut.sardoc@servis.it,
  • glede elektronske prijave na B2B razgovore: SPIRIT Slovenija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, Tel: (01) 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.

PRIJAVNICA

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.