Novice


Arhiv: MBA for a Day

                            

Poslovna šola IEDC Bled v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije 26. marca 2015 organizira brezplačno predavanje, ki ga bo vodil vrhunski predavatelj prof. Joe Pons z naslovom Razvoj menedžerskih sposobnosti: Trženje inovativnih izdelkov. 

Dogodek je namenjen vsem, ki bi želeli nadgraditi menedžerska znanja in bi radi v živo doživeli, kako potekajo MBA izobraževanja na IEDC. Pridružite se nam 26. marca 2015 in se prepričajte, kako vam lahko študij Executive MBA na IEDC pomaga pri stalnem izpopolnjevanju menedžerskih znanj.

PROGRAM

17:30 - 17:45   Registracija
17:45 - 18:15 Speed Networking
18:15 - 19:45 Predavanje
19:45 - 20:15 Mreženje

 

Joe Pons
Razvoj menedžerskih sposobnosti: Trženje inovativnih izdelkov

Trženje izdelkov in storitev v času, ko se trg še ne zaveda popolnoma njihovih prednosti in se uporabljajo nadomestki, predstavlja menedžerjem svojstven izziv in priložnost hkrati.

Predavanje bo potekalo na podlagi študije primera in interaktivne diskusije. Preko študije primera bodo predstavljeni analitični okviri, ki so potrebni za realno načrtovanje in izvajanje trženjskih aktivnostih na takšnih trgih. Ocena povpraševanja in zastavljanje strateških smernic predstavljajo osnovo za posamezne aktivnosti kot so določitev linije izdelkov in trženjskih stroškov ter trženje blagovne znamke. 

Rok za prijave: 25. marec 2015. Število mest je omejeno.

Prijave in dodatne informacije najdete tukaj.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.