Novice


Arhiv: Ameriška vlada išče slovenske dobavitelje in ponudnike storitev

Ameriška vlada vabi predstavnike slovenskih podjetij na informativne sestanke glede možnosti vključevanja v sistem dobaviteljev (Single Face to Industry system), ki bo izbranim podjetjem omogočal izvedbo poslov po celem svetu.

V okviru predstavitvenih sestankov bodo zainteresirana podjetja dobila informacije o tem, kako vstopiti v omenjeni sistem dobaviteljev, hkrati pa želi ameriška stran že v tej fazi pridobiti podatke o zainteresiranih podjetjih, ki jih bodo vključili v svoj register dobaviteljev in ponudnikov storitev.

Trenutne aktualne potrebe se nanašajo na dobavo gradbenih materialov in opreme pri obnovi v okviru projekta v postojnski regiji.

V tej fazi pridejo v poštev dobavitelji in ponudniki storitev na področju dobave lesa, električne in vodovodne opreme, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov, vseh vrst gradbenih materialov, najema tehnične opreme, komunalnih storitev (odvoz smeti, kemična stranišča, odpadne vode in kanalizacija …), dobavitelji cementa in betona, drobljenih kamnitih materialov, čistilnice, transportne storitve (avtobusni, kamionski ter prevozi s kombiji), dobavitelji energentov (bencin, nafta, dizel in letalsko gorivo), telekomunikacijske opreme in storitev ter dobavitelji prehrambnih izdelkov (hrana in pijača).

Predstavitvena sestanka bosta:

-             v torek, 21. aprila 2105, ob 9. uri v vojašnici barona Andreja Čehovina, naslov: Ljubljanska c. 37, 6320 Postojna ter

-             v sredo, 22. aprila 2015, ob 9. uri v hotelu Austria Trend hotel, naslov: Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana.

Prosimo, da zainteresirana podjetja svojo udeležbo predhodno potrdijo pri g. Janu Pinterju, tel: 030 640 014.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.