Novice


Arhiv: Srečanje z avstrijskimi podjetji s področja trajnostne gradnje

Želite navezati nove poslovne stike in vas zanima sodelovanje z avstrijskimi podjetji? Izkoristite priložnost in se udeležite brezplačnega poslovnega srečanja z avstrijskimi podjetji s področja trajnostne gradnje.

Srečanje bo potekalo 20. maja 2015, ob 13:30 uri, v dvorani Maximus v hotelu Plaza v Ljubljani. Na neposrednih B2B pogovori boste dobili možnost na enem mestu stopiti v kontakt in navezati poslovne stike z večimi avstrijskimi podjetji.


Preberite si zanimivo ponudbo prijavljenih avstrijskih podjetij:
Ecotherm proizvaja in vgrajuje toplovodne, parne in solarne sisteme, ki se uporabljajo predvsem v hotelih, bolnišnicah, šolah, športnih dvoranah, industriji – povsod, kjer je velika potreba po topli vodi ali pari. Podjetje išče končne odjemalce.
- Herz Armaturen prodaja različne vrste armatur, termostatov, ventilov, spojk za cevi, povezovalne cevi itd. Podjetje išče kooperacijskega partnerja.
- Isocell proizvaja izolacijske materiale iz celuloze, lesnih vlaken, granulata, kot tudi stroje za vpihovanje in sisteme za zrakotesnost. Podjetje išče prodajnega partnerja.
- Wippro, avstrijsko družinsko podjetje, že 55 let proizvaja kovinske podstrešne stopnice ter stopnice za dostop na ravno streho zaščitene s praškanjem. Podjetje nudi tudi individualno in visokokakovostno proizvedena vhodna ter notranja vrata. Podjetje išče prodajnega partnerja.
- Sihga prodaja inovativno pritrdilno tehniko za leseno gradnjo in sicer za terase, fasade in lesene objekte. Podjetje išče prodajnega partnerja.
- Sto nudi celovito ponudbo fasadnih premazov, barv za notranje prostore, fasadnih izolacijskih sistemov, zvočnoizolacijskih sistemov ter odlične produkte za sanacijo betona. Podjetje išče končne odjemalce, katerim nudimo široko paleto visoko kakovostnih gradbenih materialov za fasade, notranje prostore in sanacijo betona. Poleg tega nas zanima sodelovanje z arhitekti ter projektanti, katerim lahko ponudimo sodelovanje z našim oddelkom za oblikovanje STO Design ter z našimi tehničnimi svetovalci.

Prijave prejemamo na naslov ljubljana@advantageaustria.org.

Opisi podjetij in njihovih proizvodov so objavljeni tudi na naši spletni strani: http://www.advantageaustria.org/si
V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na 01/513 97 70.

Veselimo se srečanja z Vami!

Avstrijsko Veleposlaništvo - Gospodarski oddelek Nazorjeva 6, p.p. 1595 SI-1000 Ljubljana
T +386 1 513 97 70 F +386 1 513 97 80 ljubljana@advantageaustria.org www.advantageaustria.org/si
Avstrijsko gospodarstvo v Sloveniji Dobrodošli na uradnem portalu organizacije, ki pomaga avstrijskemu gospodarstvu uspeti na svetovnih trgih

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.