Novice


Arhiv: Slovensko - slovaški poslovni forum

Veleposlaništvo RS v Bratislavi v sodelovanju z regionalno gospodarsko zbornico Košice in Vzhodno-slovaško investicijsko agencijo pripravlja Slovensko-slovaški poslovni forum Košice. Poslovni forum bo potekal 11. septembra 2015 v prostorih regionalne zbornice SOPK, Bačíkova 5, Košice in bo sestavni del širše akcije imenovane Slovenski dnevi v Košicah.

Glavni namen poslovnega dogodka je spodbuditi in poglobiti gospodarsko sodelovanje Slovenije s Košiško regijo, kjer se ponujajo poslovne priložnosti, ki se jih podjetja zaradi relativne oddaljenosti največkrat ne zavedajo dovolj. Glede na gospodarske značilnosti regije se možnosti za vzpostavitev sodelovanja kažejo zlasti na področjih logistike, gradbeništva, kovinske industrije in IKT.

Program foruma je razdeljen na dva dela: v prvem, plenarnem delu bodo udeleženci spoznali poslovno okolje in investicijske priložnosti v Košicah in Košiški regiji s poudarkom na zgoraj omenjenih panogah. V drugem delu bodo izpeljani vnaprej dogovorjeni dvostranski pogovori slovenskih in slovaških podjetij, dogodek pa se bo zaključil z mreženjem ob kosilu.

Na Slovensko-slovaški poslovni forum se lahko prijavite s pomočjo spletne prijavnice<https://docs.google.com/forms/d/14yFndnt55G8eJ6gxk1VeOGAAHvo8Cx7I_jOxTtUfc7E/viewform?edit_requested=true>. Dodatne informacije pridobite na naslovu vbs@gov.si<mailto:vbs@gov.si> ali tel. +421257267711.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.