Novice


Arhiv: Poslovni obisk sejma WIN Eurasia - Metalworking, Istanbul

Istanbul, 11. - 14. februar 2016 - V sklopu obiskov predstavnikov slovenskih podjetij na zanimivih sejmih v tujini, ki jih kot del svojih internacionalizacijskih aktivnosti izvaja Center za mednarodno poslovanje pri Gospodarski zbornici Slovenije, smo v februarju uspešno izvedli poslovni obisk kovinsko predelovalnega sejma WIN Eurasia – Metalworking v Carigradu. Tokratnega obiska v Turčiji so se udeležili predstavniki šestih slovenskih podjetij iz kovinsko-predelovalne in s to panogo povezanih dejavnosti.


Organizator sejma Deutshe Messe je slovenskim podjetjem omogočil ogled sejma in sodelovanje na v naprej pripravljenih individualnih B2B sestankih s potencialnimi turškimi poslovnimi partnerji, ki so bili izbrani glede na profile in potrebe slovenskih podjetij. Slovenska podjetja so poleg tega v individualni režiji ob ogledu sejma navezala še dodatne stike z zanimivimi podjetji, ki so jih lahko našla med več kot petsto razstavljalci iz petnajstih različnih držav. Splošno mnenje tokratnih udeležencev je, da poslovni utrip sejma morda ni bil »kaotičen« kot je običajno v Turčiji, vendar pa je ponudil dovolj pregledno informacijo glede možnosti in priložnosti za vstop slovenskih podjetij na velik, a zahteven turški trg.


V sklopu naše ponudbe poslovnih obiskov na sejmih na katerih podjetjem zagotavljamo poenostavljeno »logistiko« in neposredne poslovne stike z lokalnimi podjetji, je na voljo še precej priložnosti za slovenska podjetja iz različnih dejavnosti in teritorialnih preferenc. 

Seznam obiskov sejmov, ki jih za slovenska podjetja organiziramo na GZS se nahaja na povezavi https://www.gzs.si/skupne_naloge/mednarodno_poslovanje/vsebina/Aktualno/Organizirani-obiski-sejmov 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.