Novice


Arhiv: Uspešen slovensko - ruski poslovni forum v Jekaterinburgu

6. aprila 2016, se je v Jekaterinburgu, v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice Jekaterinburg, odvijal poslovni forum slovenskih in ruskih podjetij. Delegacija 11-ih slovenskih podjetij se je predstavila 55 ruskim podjetjem z vnaprej organiziranimi individualnimi poslovnimi razgovori.

Slovenska podjetja so z novimi kontakti zadovoljna in že načrtujejo pripravo ponudb in obisk ruskih partnerjev v Sloveniji. Slovenska gospodarska delegacija je sicer včeraj obiskala tudi rusko podjetje IskraUralTel, v lastništvu Iskratel Kranj. Jekaterinburg, dvomilijonska prestolnica Sverdlovske oblasti v centralni Rusiji, je v zadnjem obdobju naredila velik preskok naprej in sledi vsem globalnim trendom. Slovenska podjetja lahko v Sverdlovski oblasti dobijo dobre lokalne partnerje, ki jih lahko učinkovito zastopajo v svoji regiji.

 Slovenska gospodarska delegacija danes zaključuje svoj obisk še z nekaterimi dodatnimi sestanki pri ruskih podjetjih in ministrstvih regijske oblasti v Jekaterinburgu in se jutri vrača domov.

Kaj je slovenska gospoadrska delegacija počela v Čeljabinsku pa si lahko preberete TUKAJ

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.