Novice


Arhiv: Tudi tokrat velik interes slovenskih podjetij na poslovnem dogodku Forum Agenti v Veroni

Že četrto leto po vrsti Gospodarska zbornica Slovenije, javna agencija SPIRIT in Ministrstvo za zunanje zadeve – v okviru Gospodarskega urada v Milanu, oziroma Veleposlaništva RS v Milanu, skupaj organizirajo srečanja slovenskih podjetij z italijanskimi agenti in posredniki, ki dvakrat letno potekajo v Italiji.

V zadnjem tednu aprila je tako devet slovenskih podjetij opravilo okoli sto poslovnih razgovorov v okviru dogodka Forum Agenti Verona, ki je potekal na veronskem sejmišču. Prve ocene slovenskih udeležencev kažejo, da jim je – kljub nekoliko nižji udeležbi od pričakovane - uspelo vzpostaviti nove potencialno zanimive poslovne vezi, nekaj podjetij pa je sklenilo tudi že konkretne posle.

Poslovna srečanja, ki pod skupnim imenom FORUM AGENTI potekajo dvakrat letno, so se že uveljavila med našimi podjetji , saj je interes za udeležbo na tokratnem poslovnem dogodku presegel zmožnosti. Glede na to, da bo naslednji tovrstni dogodek potekal konec novembra v Milanu in da so nekatera podjetja že sedaj izrazila interes za udeležbo na njem, želimo naša podjetja opozoriti, da si čimprej zagotovijo udeležbo pod  ugodnejšimi pogoji – omejenemu številu podjetij namreč udeležbo sofinancirata Javna agencija SPIRIT ter Ministrstvo za zunanje zadeve. Vaš preliminarni interes lahko že sedaj sporočite Centru za mednarodno poslovanje na GZS.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.