Novice


Arhiv: Kljub oddaljenosti trgov ogromno zanimanje podjetij

Zadnje Sredino GZS mreženje pred poletnim oddihom, smo namenili "prekomorskim oddaljenim trgom" Severne Amerike, Južne in Srednje Amerike ter Avstralije in Nove Zelandije. 

Skupno se je mrežilo 60 udeležencev, ki so opravili več kot 130 individualnih sestankov.  Gostili smo tako predstavnike veleposlaništev Kube, Mehike ter častnega konzula Čila in Generalni konzulat RS v New South Wales-u , kot tudi predstavnico podjetja Tajfun Planina, ki imajo v Brazilijisvojo izpostavo ter proizvodnjo. Hkrati pa smo imeli priložnost združiti številne institucije kot so Kanadsko - slovenska gospodarska zbornica, Latinskoameriška balkanska gospodarska zbornica, Slovensko -ameriško poslovno združenje, Slovensko-brazilsko gospodarsko zbornico ter številne druge. Prav tako smo zaradi oddaljenosti trga uporabili tudi t. i. "mreženje na daljavo" ter se s predstavniki dveh podjetij pogovarjali preko skype povezave. 

Vzporedno so poleg Serdinega GZS mreženja potekali tudi sestanki z bodočimi ekonomskimi svetovalci Republike Slovenije v Londonu, Sarajevu, Pragi, na Dunaju, v Washingtonu ter Generalnim konzulom v Milanu. 

Utrinke si lahko pogledate v spodnji foto galeriji, zopet pa se lahko srečamo septembra, ko ponovno pričnemo z mesečnimi Sredinimi GZS mreženji.

Vljudno vabljeni! 

VEČ INFORMACIJ: Anja Ilić, E: anja.ilic@gzs.si , T: 01 58 98 473

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.