Novice


Arhiv: Izjemno uspešen nastop slovenskih podjetij na sejmu Maison&Objet v Parizu

Na sejmu Maison & Objet je skupno nastopilo osem slovenskih podjetij (DONAR d.o.o., GONZAGA- PRO d.o.o., Mizarstvo Bolčič s.p., Mizarstvo Kraljič, d. o. o., Lutman design Studio d. o. o. , Eko Saja, d. o. o. , LJ STUDIO d. o. o. in LINA Design d.o.o.), od tega sedem na skupinski predstavitvi, sofinancirani s strani SPIRIT Slovenija, eno pa na individualnem razstavnem prostoru. Večina je bila izjemno zadovoljna s številom in kvaliteto obiska, saj je ta dovoljen le poslovnim obiskovalcem.

Sama skupinska predstavitev je bila med obiskovalci opažena, saj je podjetje Donar, za svoj stol Nico Less prejelo priznanje Archiproducts »Design Selection«, masivno mizo COCO Mizarstva Bolčič pa so pri reviji MONOCLE izbrali med 10 top izdelkov na sejmu. Zagotovo je imelo največji obisk podjetje Lina Design, ki je zabeležilo preko 400 poslovnih kontaktov iz 50 držav v 5 dneh sejma.

V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Pariz, sta Center za mednarodno sodelovanje pri GZS in Lesarski grozd, za 5 slovenskih podjetij (DONAR d.o.o., GONZAGA- PRO d.o.o., Mizarstvo Kraljič, d. o. o., LINA Design d.o.o. ter Turk M&Z d.o.o..), organizirala individualne sestanke s francoskimi podjetij, agencijami, arhitekti in studii na njihovih sedežih v Franciji in sejmišču. Ti sestanki so potrdili, da osebni obisk v podjetju omogoči hitrejši dogovor, zaradi česar bodo nekatera slovenska podjetja zagotovo prejela naročila. Delegacija je obiskala še eno največjih trgovskih hiš v Parizu in se seznanila z njihovimi načrti programske širitve. Obiskali smo tudi design šolo Camondo in se srečali z Združenjem pariških arhitektov. 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.