Novice


Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v sodelovanju s agencijo SPIRIT danes objavilo javni razpis »Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v obdobju med 1.1.2017 in 31.5.2017«. Vrednost razpisa je 400.000 EUR. Upravičeni prejemniki sredstev so pravne osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji in, ki prvič vstopajo na tuji trg ali pa širijo in diverzificirajo poslovanje na tujem trgu.  


Naslednji teden je predvidena objava še enega javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017«. Vrednost razpisa bo 1.000.000 EUR. Obdobje upravičenosti stroškov za ta javni razpis bo od 1.6.2017 do 31.12.2017.

Namen obeh javnih razpisov je sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini in s tem podjetjem povečati možnost predstavitve proizvodov in storitev mednarodni poslovni javnosti, povečati možnost poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji in zvišati stopnjo internacionalizacije podjetij. 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.