Novice


Arhiv: Na Forum Agenti Roma so se predstavila slovenska podjetja

Približno 150 italijanskih in tujih udeležencev je v treh dneh predstavilo svoje izdelke in storitve, s katerimi želijo preko agentov in posrednikov vstopiti na italijanski trg. Čeprav je tokratna udeležba - tako podjetij kot tudi agentov (teh je bilo okoli tisoč) pokazala, da Milano nedvomno ostaja center za poslovne priložnosti, pa so slovenski udeleženci v splošnem pridobili nove poslovne kontakte, s katerimi bodo morda lahko v bodoče širili svoje poslovanje tudi v osrednji in južni del Italije.

Kot vedno, je bil tokratni dogodek organiziran v sodelovanju Gospodarske zbornice Slovenije z Ministrstvom za zunanje zadeve oz. Veleposlaništvom RS v Rimu ter Javno agencijo SPIRIT, ki sta udeležbo in nastop slovenskih podjetij tudi finančno podprli.

Naslednji poslovni dogodek Forum Agenti bo potekal konec novembra ponovno v Milanu. Glede na predhodno izražen interes s strani podjetij in pa omejenim številom udeležencev pozivamo vsa slovenska podjetja, da si zagotovijo udeležbo s predhodno najavo, ki jo lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: marko.jare@gzs.si    

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.