Novice


Arhiv: Slovensko-indijski poslovni forum na GZS 30. maja 2017

Forum sta z uvodnimi nagovori počastila minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek ter državna sekretarka MZZ, nekdanja veleposlanica RS v New Delhiju Darja Bavdaž Kuret, ki sta izpostavila prednosti slovenskega znanja na področju obnovljivih virov energije, okoljskih tehnologij ter inovativnosti in naprednih tehnologij, ki so plod zavzetosti in učinkovitosti slovenskih strokovnjakov.

Vodja indijske delegacije in Indo Slovenia Business Forum, dr. Chander Verma, je povedal, da so člani tokratne delegacije zainteresirani tako za širitev poslov, kot investicijskih aktivnosti v Centralno Evropo, kar je v imenu prisotnih slovenskih podjetij pozdravila tudi Katarina Karlovšek, predsednica GZS skupine Slovensko-indijski poslovni svet.

Dobra iztočnica za živahno razpravo v nadaljevanju je bila predstavitev slovenskega investicijskega okolja dr. Zorana Stamatovskega, SPIRIT Slovenija, ki se je še posebej dotaknila tematik efektivnega obdavčevanja podjetij in delovno pravne zakonodaje v vsakodnevnem poslovanju.

Fotografije: Utrinki z B2B srečanj.

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.