Novice


Arhiv: MREŽENJE NA BRDU V OKVIRU PROJEKTA EXPEDIRE

        

VABILO

 

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) informativno-poslovni dogodek za podjetja:

 

Pomoč pri iskanju poslovnih partnerjev v Avstriji in poslovna srečanja, ki bo potekalo

 

v sredo, 27. septembra 2017, s pričetkom ob 11.00 uri,

v okviru Dneva Inovativnosti 2017 (Brdo pri Kranju).

 

Cilj projekta EXPEDIRE je povečati število izvoznih podjetij na obeh straneh meje. V naslednjih 3 letih bodo projektni partnerji v projekt vključili majhna in srednje velika podjetja iz Avstrije in Slovenije, ki bodo pričela z izvoznim poslovanjem in med katerimi se bodo sklepala čezmejna poslovna partnerstva. Tekom projekta se bodo za podjetja organizirali mrežni dogodki ter usposabljanja na področju izvoznega poslovanja. Prav tako bodo vključena podjetja deležna individualnih podpornih storitev in svetovanj na njihovi poti na nove trge.

 

Na informativni stojnici bodo slovenski in avstrijski svetovalci v projektu EXPEDIRE nudili strokovno svetovanje slovenskim in avstrijskim podjetjem pri pripravi predloga za iskanje poslovnih partnerjev v Avstriji oz. Sloveniji.

 

Paralelno bomo za zainteresirana podjetja organizirali poslovne sestanke s prisotnimi avstrijskimi podjetji.

 

Prav tako bodo podjetja imela priložnost individualnih srečanj za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi in razvojnimi partnerji iz Slovenije in tujine, ki bodo prisotna na organiziranih srečanjih na Dnevu inovativnosti 2017.

 

Rok za prijavo na dogodek in vnos profila: 8. september 2017

Rok za prijavo na individualne sestanke: 25. september 2017

 

Lokacija: Kongresni center Brdo pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj, www.brdo.si/en


Dodatne informacije in prijava: Gospodarska zbornica Slovenije, ga. Petra Arzenšek, tel.: 01/ 5898 156, e-posta: petra.arzensek@gzs.si.

 

Projekt EXPEDIRE je sofinanciran v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija, iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.