Center za mednarodno poslovanje

Novice


Učinkovita predstavitev potencialnemu partnerju

 

VABILO

 

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE

(Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) organizira delavnico

 

 

Učinkovita predstavitev potencialnemu partnerju

 

 

v torek, 5. septembra 2017, s pričetkom ob 09.00 uri,

Poslovna oaza, 7. nadstropje GSZ, Dimičeva 13, Ljubljana

 

 

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom mag. Marjane Majerič, strokovnjakinje za finančno poslovanje ter mentorice in svetovalke pri podpori podjetjem v procesu pridobivanja tveganega kapitala oz. finančnih virov v fazi rasti podjetja. Finančna znanja s področja podjetništva je pridobila kot investicijska managerka v skladu tveganega kapitala Horizonte Venture Management in nato kot namestnica direktorja v Smart Start Inkubatorju. Je akreditiran coach v okviru evropske pobude EIT – Climate-KIC in ClimateLaunchpad ter aktivna članica pobude Healthday.si in Mreža IKT.

Namen delavnice je predstaviti nova znanja in metode za učinkovito predstavitev podjetja potencialnemu partnerju. V praksi se namreč velikokrat zgodi, da obstoječi predstavitveni materiali (brošure, mape, katalogi, spletne strani, PPT, ipd) ne vzbudijo zanimanja kupca oziroma nanj ne naredijo želenega vtisa. Na delavnici boste izvedeli, kako se temu izogniti.

 

Program:

 

08:30

Registracija

 

 

09:00

Uvodni nagovor
Andrej Brvar

 

 

09:05

Teoretični del (ključni elementi dobrega pitcha, kako pripraviti prezentacijo, trendi dobre prezentacije, govorica telesa)

 

 

09:50

Odmor

 

 

10:05

Praktični del (obravnava prezentacij udeležencev, aktivno delo na prezentacijah podjetnikov, pregled po sklopih in priprava končnega izdelka – učinkovite predstavitve)

 

 

12:00

Individualno mentorstvo po dogovoru (po urniku)**

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa

** S predavateljico bo možen dogovor za individualno obravnavo takoj po delavnici oz. poljuben termin po dogovoru ter v okviru razpoložljivih ur. Več o tem boste izvedeli na sami delavnici.

 

Pogoji za udeležbo:

 

 

PRIJAVA: prijava na dogodek je možna preko spodnje spletne prijavnice najkasneje do četrtka, 31. avgusta 2017 do konca dneva. Prijavnici priložite obstoječo predstavitev vašega podjetja (v slovenščini ali angleščini), ki jo bo predhodno pregledala predavateljica in bo podlaga na nadaljnje individualno delo z vami.

 

KOTIZACIJA: delavnica je brezplačna

 


Dodatne informacije in prijava: Gospodarska zbornica Slovenije

ga. Petra Arzenšek, tel.: 01/ 5898 156, e-pošta: petra.arzensek@gzs.si

ga. Vanja Bele, tel.: 01/ 5898 113, e-pošta: vanja.bele@gzs.si

g. Andrej Brvar, tel.: 01/ 5898 461, e-pošta: andrej.brvar@gzs.si

 

Projekt EXPEDIRE je sofinanciran v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija, iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.