Novice


Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti v Moldaviji

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Moldavije v petek, 10. novembra 2017, organizirala predstavitev »Kako uspešno poslovati v Moldaviji«. 

Kot uvod v dogodek je bilo s strani njegove ekscelence g. Olega Tulea, veleposlanika Moldavije, v začetku predstavljeno trenutno politično in gospodarsko stanje Republike Moldavije.

V nadaljevanju dogodka je g. Marin Ciobanu, generalni direktor prosto-ekonomske cone v Balti, predstavil investicijske priložnosti v Moldaviji ter posamezne sektorje gospodarstva. Posebna pozornost predstavitve poslovnih priložnosti v Moldaviji je bila namenjena predstavitvi prosto-ekonomskih con ter industrijskih parkov, ki predstavljajo investicijsko priložnost za vlagatelje iz številnih držav Evropske unije ter širše.

Sledila je predstavitev ključnih poslovnih dogodkov v Moldaviji, ki bodo potekali v letu 2018, med katerimi velja izpostaviti Automotive Moldavija 2018.

 Dogodek se je zaključil z zastavljanjem vprašanj udeležencev ter degustacijo moldavskih vin Radacini in Asconi.

Zainteresirana podjetja lahko predstavitve investicijskih priložnosti v Moldaviji dobijo na Centru za mednarodno poslovanje.

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.