Novice


Prihodnost digitalnega marketinga in profesionalne SEO tehnike za danes in jutri

Podjetje Vsi.si d.o.o. je danes na GZS izvedlo seminar z naslovom »Kako pristati na vrhu spletnih iskalnikov, doma in v tujini«. 

Na seminarju sta predavatelja g. Gregor Drev in ga.  Mirjana Busančić udeležence navdušila s predstavljeno vsebino, saj so udeleženci izvedeli ogromno koristnih informacij, spoznali veliko novih spletnih orodij, osvojili so veliko novega znanja, uspešno pa so se seznanili tudi z orodjem in poslovnim modelom www.vsi.si.

Osnovno izhodišče je, da je spletna stran pravilno sprogramirana in da je tehnično brezhibna. Drugi dejavnik je vsebinski. Stran mora imeti veliko ključnih besed v naslovih in podnaslovih, besedni niz se mora večkrat ponoviti. Tretji dejavnik so povezave. Na podlagi tega, koliko povezav na ključno besedo ima stran, se določa pozicija v iskalnikih. Razumeti je treba način delovanja Googla.

Po ocenah udeležencev je seminar več kot upravičil pričakovanja udeležencev, saj danes razumejo, zakaj je nekdo 1. na Google in vedo kaj je potrebno da ga prehitijo. Vsi udeleženci so tudi prejeli prikaz stanja, dobljen iz Semrush orodja, kjer so lahko videli kako učinkovita je njihova spletna stran ter ob kavi predebatirali z ekipo iz podjetja Vsi.si, kako lahko stanje izboljšajo oziroma optimizirajo njihovo spletno stran.

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.