Novice


Arhiv: Veliko zanimanje za trge Bližnjega vzhoda in Rusije na tretjem "Sredinem mreženju"

Center za mednarodno poslovanje pri GZS, je 23. maja 2018 organiziral in ponovno uspešno izpeljal tretje "Sredino mreženje na GZS". Število udeležencev je tudi tokrat preseglo zadani cilj 30. podjetij, kar priča o interesu po organizaciji tovrstnih dogodkov. 

Udeleženci mreženja, so bili na eni strani predstavniki podjetij, ki se tovrstnih dogodkov udeležujejo redno, saj se zavedajo dejstva, da dober kontakt na tujem trgu veliko pripomore k uspešnemu poslovanju. Na drugi strani pa je bilo opaziti tudi veliko število "novih obrazov", ki so izrazili zadovoljstvo in  željo po nadaljnji organizaciji "Sredinih mreženj". 

Na mreženju so tuje trge predstavili podjetniki, ki uspešno poslujejo na Balkanskem polotoku, državah Beneluksa, v Turčiji, na Bližnjem vzhodu ter v Rusiji. Ravno ruski trg in trgi Bližnjega vzhoda so bili deležni največjega zanimanja s strani udeležencev. Poleg organiziranih, formalnih sestankov, je na tokratnem mreženju zaslediti veliko število neformalnih sestankov, predvsem med podjetniki, ki so nastopali v vlogi svetovalcev za tuje trge. 

Poleg novih udeležencev, je ob organizaciji mreženja, vedno več podjetij, ki želijo nastopiti v vlogi svetovalca in preko tega predstaviti tuje trge na katerih poslujejo. Z nadaljnjim naborom teh podjetij bomo v prihodnje dosegli še večjo zastopanost tujih trgov na "Sredinih mreženjih". 

Uspešni podjetniki namenijo več kot dve tretjini svojega časa ravno mreženju, zato Vas vabimo na naslednje "Sredino mreženje", ki bo 20. junija 2018 na Gospodarski zbornici Slovenije.

 

Več informacij: Anže Gospeti, T: 01/5898 473, E: studcemp@gzs.si   

 

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.