Novice


Arhiv: Sredino mreženje štirih kontinentov

Na tokratnem Sredinem mreženju smo ponovno razširili nabor svetovalcev za tuje trge. Tako je bil poleg "mamljivih" trgov Kitajske, Rusije, Zahodnega Balkana in afriških držav, končno predstavljen tudi dolgo pričakovani trg Združenih držav Amerike. 

V prvem polletju smo  organizirali 4 Sredina mreženja, na katerih se nam je pridružilo 37 svetovalcev in 80 udeležencev, ki so skupno opravili okoli 230 b2b srečanj. Na zadnjem smo pripravili nabor 8 strokovnjakov, ki so z udeleženci opravili okoli 60 formalnih sestankov, opaziti pa je bilo tudi veliko število neformalnih sestankov med samimi svetovalci, ki so izkoristili priložnost Sredinih mreženj, da poleg trga, ki ga poznajo sami, razširijo svoja znanja o trgih drugih držav in s tem pridobijo nove kontakte in informacije. 

Sredina mreženja podjetjem omogočajo, da na enem mestu pridobijo kar se da veliko število informacij ter kontaktov za nemoteno poslovanje na trgih tujih držav. Vabimo Vas vabimo, da še naprej spremljate obvestila Centra za mednarodno poslovanje ter se udeležite naših mreženj v jesenskih mesecih, s katerimi pričnemo 19. septembra na Gospodarski zbornici Slovenije.  

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.