Novice


Arhiv: Vabilo: Predstavitev tujim avtomobilskim proizvajalcem

  

 

Vabilo: Predstavitev tujim avtomobilskim proizvajalcem

 

Spoštovani,

 

vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju.

V GZS in GIZ ACS  si namreč prizadevamo oblikovati celovito slovensko ponudbo tujim proizvajalcem v avtomobilski industriji, tako v segmentu njihove nabave kot tudi razvoja.

V ta namen vabimo vse slovenske ponudnike visoko kvalitetnih izdelkov in storitev ter inovativnih rešitev, da izpolnite on-line vprašalnik v angleškem
jeziku in tako predstavite vaš predlog. Prejete predstavitve, ki jih pričakujemo do 15. novembra 2018,  bomo postale del kataloga slovenske ponudbe za avtomobilsko industrijo.


Skladno z vašo navedbo ciljnih tujih partnerjev, bo vaše podjetje predstavljano nabavni ali razvojni službi tistih tujih proizvajalcev, ki jih boste navedli kot svojo želene partnerje. V nadaljevanju jim bomo zaprosili, da izberejo tista slovenska podjetja, ki imajo po njihovi oceni možnost sodelovanja oz. vstopa v njihove nabavne verige in skupnega razvojnega sodelovanja. Vsa izbrana podjetja bomo nato obvestili o nadaljnjih korakih komunikacije s tujim partnerjem.

Organizatorji se zavezujemo, da bomo s prejetimi informacijami ravnali odgovorno in jih uporabili zgolj za namen predstavitve in obveščanja o povezanih aktivnostih.

 

V pričakovanju vaših predstavitev, Vas lepo pozdravljamo,

 

 

 

 

 

Tanja Mohorič                                                                                                 Boštjan Gorjup                                

Direktorica ACS                                                                                                               Predsednik GZS                                                                              

 

 

 

 

 

Dodatne informacije: Mojca Osojnik, tel. 01/58 98 101, e-mail: mojca.osojnik@gzs.si.

Dunja Podlesnik, tel. 01/23 61 735, mail: dunja.podlesnik@acs-giz.si


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.