Novice


Arhiv: German Naval Yards Kiel (GNYK) vabi slovenske dobavitelje


 

Vabilo k sodelovanju z nemško ladjedelnico - GNYK

 

 

Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Berlinu vabita podjetja s področja ladjedelništva k sodelovanju z nemškim podjetjem German Naval Yards Kiel (GNYK).

 

GNYK je specializirano za projektiranje in gradnjo visoko integriranih vojaških ladij. Sem sodijo fregate, korvete in obalne patruljne ladje. Njegovi sestrski podjetji sta NOBISKRUG (gradnja luksuznih jaht) in LINDENAU (servis in vzdrževanje plovil).

 

Slovenska podjetja, ki ponujate produkte in storitve za opremo vseh omenjenih plovil, lahko preko izpolnitve kompleksnega obrazca predstavite vašo ponudbo Holdingu GNYK. Obrazec so pripravili v nabavnem oddelku GNYK, velja pa za vsa tri našteta sestrska podjetja.

 

KAJ GNYK IŠČE:

 

GNYK je izrazil potrebe po sodelovanju z inovativnimi in zanesljivimi podjetji s področja designa, opreme in načrtovanja plovil, itd. Sodelujoča podjetja morajo razumeti nemško korporativno mentaliteto ter tekoče obvladati angleški jezik (nemški jezik ni pogoj). Dobrodošli so tako sistemski dobavitelji (Turn-Key-Approach) kot tudi dobavitelji materialov / opreme. Ob tem je nujno, da ima podjetje tudi ustrezne certifikate za delovanje na nemškem trgu.

 

Podjetja, ki s holdingom že poslujete, se prav tako lahko prijavite (navodilo GNYK).

 

 

NADALJNI KORAKI:

 

Vsi prispeli izpolnjeni obrazci bodo posredovani v nabavni oddelek GNYK, kjer bodo pregledani. V nadaljevanju predstavniki ladjedelnice izberejo podjetja, s katerimi bi želeli opraviti nadaljnje intenzivnejše pogovore. Ladjedelnica slednje z usklajeno prakso opravi  tako, da odgovorni nabavnik s strokovnim predstavnikom obišče Slovenijo in v enodnevnih pogovorih na GZS opravi intervjuje z izbranimi podjetji. V kolikor sogovorniki ustrezajo zahtevam in pričakovanjem ladjedelnice ter po nadaljnjih preverjanih, se na podlagi specifikacij podjetja (kandidata) oblikujejo tudi razpisi. 

 

Vsa podjetja, ki se boste na spodnji e-naslov prijavila z izpolnjenim vprašalnikom, boste neposredno obveščena o datumu srečanja na GZS.

 

 

POGOJI UDELEŽBE:

 

PRIJAVA preko obrazca je brezplačna. Kandidati pošljete izpolnjen, podpisan in skeniran obrazec na vanja.bele@gzs.si najkasneje do 3. marca 2019.

 

UDELEŽBA NA INDIVIDUALNIH SESTANKIH je plačljiva za ne-člane GZS in sicer znaša 100,00 € na izbrano podjetje (DDV vključen). Z izpolnitvijo obrazca se strinjate s pogoji sodelovanja na sestankih.

 

Sestanki bodo predvidoma organizirani na GZS. O vseh morebitnih spremembah boste obveščeni.

 

VEČ INFORMACIJ: Vanja Bele, vanja.bele@gzs.si, 01 58 98 113

 

 

Vprašalnik najdete TUKAJ.

 

Prijazno vabljeni!

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.