Novice


Arhiv: Kvalitetna in intenzivna delavnica za optimizacijo spletne strani

POSTANITE VIDNI NA SPLETU DOMA IN V TUJINI TER POVEČAJTE PRODAJO


V torek, 12. marca  2019, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo« v izvedbi Mirjane Busančić in Monike Jensterle iz podjetja Vsi.si.

Da bi vaše spletno mesto podjetja izstopalo iz množice, mora biti privlačno ne le za uporabnika, temveč tudi za spletne iskalnike. Če želimo to doseči, je potrebno spletno stran optimizirati, saj bomo tako dosegli najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

Pred pričetkom delavnice je vsak udeleženec prejel trenutno stanje spletne strani na brskalniku in splošno oceno ter priporočilo za izboljšave. Sledila je predstavitev delovanja Google brskalnika in vloge Google robotov, ki vplivajo na to, kako bo določeno podjetje uvrščeno na seznam rezultatov nekega izvedenega iskalnika na Google iskalniku. Skozi praktični del so se udeleženci učili postopkov in orodij za optimizacijo svoje spletne strani.

Več informacij:

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana. T: 01 5898 113

 

                                              
Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.