Novice


Donosnost poslov načrtujte vnaprejDelavnica EXPEDIRE  4.12.2018: Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov

V torek, 4. decembra  2018, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov« v izvedbi mag. Dragana Simeunovića, direktorja podjetja Premicon.

»Going Intenational« je vrsta prednostnih prodajnih aktivnosti, ki jih mora opravljati prodajna ekipa posameznega podjetja, da bi podjetje prodrlo na nove mednarodne B2B trge. Običajno se prvi prodajni posli na novih trgih dosežejo po načelu »prodaj ne glede na ceno«, medtem ko se donosnost teh poslov zanemarja, zaradi česar so vsi prihodnji posli bodisi nedonosni bodisi jih je zelo težko izboljšati..

 


 Enodnevni seminar pod vodstvom mag. Dragana Simeunovića je bil namenjen preprečevanju takih praks preko uporabe strokovnega prodajnega procesa z »na vrednost vezano prodajo« kot glavnim načelom, torej sistemskim pristopom, kako prodati izdelke in storitve kot donosne celovite rešitve.

Glavni cilj seminarja je bil, kako povečati pomen dobičkonosne rešitve prodaje na mednarodnih B2B trgih, hkrati pa udeležencem zagotoviti osnovno znanje, spretnosti in izkušnje za izvajanje takih rešitev. Seminar je zasnovan in razvit na način, da prikaže tako »kaj« mora prodajno osebje narediti in »kako« je potrebno te aktivnosti izvajati, da bi na mednarodnih B2B trgih prodajali vedno bolj in bolj donosno. Vse to je bilo podprto z ilustrativnimi primeri iz prave poslovne prakse.

 

 

Več informacij:

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana. T: 01 5898 113

 

 


Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.