Novice


Arhiv: Članom GZS neposredne finančne vzpodbude za nastop na tajvanskih sejmih

Med prekomorske trge, z rastočim povpraševanjem po slovenskih živilskih izdelkih se zagotovo umešča tudi 24-milijonski tajvanski trg, kas se nenazadnje odraža v neposrednih finančnih vzpodbudah slovenskim podjetjem - članom GZS - za nastop na izbranih tajvanskih sejmih, ki jih podeljuje Ekonomski in kulturni urad Tajvana z Dunaja. V partnerstvu s slednjim, smo 18. junija 2019 pripravili dogodek »Predstavitev

poslovnih priložnosti na Tajvanu«, v sklopu katerega se je tajvansko gospodarstvo predstavilo kot napredno in globalno konkurenčno predvsem na področjih razvoja industrijskih grozdov, patentnih prijav in sposobnosti inoviranja ter destinacija za neposredne tuje investicije.

GZS v letošnjem letu organizira še dva poslovna dogodka vezana na Tajvan in sicer 25. septembra obisk tajvanskih podjetij, članov upravnega odbora Importers & Exporters Association of Taipei v Ljubljani ter obisk slovenske gospodarske delegacije v Tajpeju med 14. in 17. oktobrom. Dodatne informacije: Nataša Turk, E natasa.turk@gzs.si in T 01 58 98 152.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.