Novice


Arhiv: Podkrepite vašo predstavitev v tujini z revijo Discover Slovenia

Spoštovani,

ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste na poslovnem obisku v tujini želeli predstaviti Slovenijo, pa zato niste imeli ustreznega promocijskega materiala? Bi želeli tako revijo ponuditi tudi na vaši sejemski stojnici v tujini?

Z namenom predstavitve Slovenije in slovenskega gospodarstva, vam na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS brezplačno nudimo revijo Discover Slovenia, pripravljeno ravno s tem namenom. Revija vsebuje aktualne makroekonomske podatke, predstavitve uspešnih podjetniških zgodb in zanimivih gospodarskih dosežkov ter ravno pravo mero turistične promocije. Revijo na GZS pripravljamo vsaka dva meseca, za različne trge oz. jezikovne skupine. Najbolj splošna in obsežna revija izhaja v angleškem jeziku, poleg tega pa je pripravljenih še vrsta specializiranih izvodov za

- Rusijo, Kazahstan in Belorusijo v ruskem jeziku,

- za Nemčijo v nemškem jeziku,

- za Avstrijo v nemškem jeziku,

- za Italijo v italijanskem jeziku,

- za Francijo, Belgijo, del Švice in Luksemburg v francoskem jeziku,

- za Severno in Južno Ameriko v angleškem jeziku,

- za skupino Višegrad v angleškem jeziku,

- za Jugovzhodno Evropo v angleškem jeziku,

- za Bližnji vzhod v angleškem jeziku.

Vsebina publikacije bo vašim obstoječim in potencialnim partnerjem pomagala bolje razumeti okolje iz katerega prihajate, pri tem pa boste pomagali ponesti v svet mnoge pozitivne poslovne zgodbe.

Za brezplačen izvod revije »Discover Slovenia« (do 10 kos enega izvoda, skupaj največ do 30 kos), nam pišite na cemp@gzs.si.

Nekaj izvodov je na spodnji fotografiji.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.