Novice


Arhiv: Raziskava EUROCHAMBRES o ovirah in rešitvah na enotnem trgu – vaše mnenje šteje!

Spoštovani izvozniki!

Ali ste  pri poslovanju v drugi državi Evropske unije naleteli  na težave? Menite, da bi jih Evropska komisija lahko rešila? Mogoče poznate tudi rešitev? 

V evropskih pravnih knjigah obstaja Enotni trg že 25 let. Žal je vsakodnevna resničnost vas podjetnikov takšna, da lahko še vedno naletite na različne administrativne, pravne, itd. ovire, katere neposredno zavirajo izkoriščanje celotnega potenciala skupnega trga. To potrjuje pretekla raziskava EUROCHAMBRES, v kateri je 70% anketirancev dejalo, da enotni trg ni dovolj povezan.

Z novo anketo imate možnost povedati, kaj naj bodo prednostne naloge Komisije v naslednjih petih letih, na katere ovire in njihove rešitve naj se Komisija osredotoči. Odgovore zbira evropsko združenje EUROCHAMBRES in jih bo predložilo v poročilu Evropski komisiji in ustreznim zakonodajalcem. Poročilo bo dosegljivo tudi na spletni strani EUROCHAMBRES.

Anketa naj bi trajala največ 10 minut in je anonimna. Dostop do nje je mogoč preko naslednje povezave: https://my.surveypal.com/EUROCHAMBRES-Survey-on-obstacles-in-the-Single-Market

Rok za oddajo ankete je 25. september 2019. Anketo lahko med izpolnjevanjem shranite in nadaljujete z delom pozneje.

 

Prijazno vabljeni k oddaji vaših opozoril na ovire v poslovanju in morebitnih predlogov za rešitev!

 

V priloženem dokumentu ANKETNA VPRAŠANJA si lahko pred online reševanjem ogledate vprašanja, ki jih vsebuje spletna anketa.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.