Novice


Arhiv: Anketa: Poslovanje evropskih podjetij z JaponskoMinilo je dobro leto dni od  začetka uveljavitve Sporazuma o gospodarskem partnerstvu med Evropsko unijo in Japonsko (EPA EU-Japonska), ki je stopil v veljavo 1. februarja 2019.

Z željo, da bi evropskim podjetjem, ki poslujejo z Japonsko, ponudili dodatno podporo, da bi odpravili morebitne probleme in težave pri poslovanju, hkrati pa preverili učinke in priložnosti, ki jih EPA sporazum lahko prispeva pri poslovanju evropskih podjetij z Japonsko, se je predstavništvo Evropske unije na Japonskem odločilo, da izvede anketo med podjetji in ostalimi deležniki, ki so vpeti v gospodarsko trgovinske odnose z Japonsko.

Kot navaja NJ. Eks. Ga. Patricia Flor, veleposlanica delegacije Evropske unije na Japonskem, lahko tudi vaš odgovor ter morebitne pripombe in predlogi doprinesejo k še boljšemu in lažjemu poslovanju vseh evropskih podjetij pro poslovanju z Deželo vzhajajočega sonca, še posebej v času, ko se poslovanje s tujimi trgi otežuje in drastično spreminja zaradi prisotnosti pandemije.

Elektronsko anketo, ki vam ne bo vzela več kot 10 minut vašega časa, lahko najdete na naslednji povezavi: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EPA_Survey_2019_2020_Year1

Rok za oddajo ankete je 30. april 2020

V imenu Predstavništva EU na Japonskem, vas tudi naprošamo, da to informacijo o  izpolnjevanju ankete delite z ostalimi vašimi znanci, prijatelji, poslovnimi partnerji in/ali drugimi deležniki v vašem omrežju, za katere veste, da so poslovno povezani z japonskim trgom.

Za kakršna koli vprašanja ali dodatna pojasnila v zvezi z anketo vas prosimo, da kontaktirate naslednji e-poštni naslov: epasurvey@development-solutions.eu

V naprej se vam zahvaljujem za vaš čas in pozornost.

 

Z lepimi pozdravi,

Anketna skupina EPA (The EPA Survey Team

 

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.