Novice


Arhiv: Intelektualna lastnina - vaš strateški partner

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: NEMČIJA

Poslovni zajtrk: NEMČIJA: priložnosti, ovire, poslovna kultura, 25. oktober 2012, od 9.00 do 10.30, Poslovna oaza / 7. nadstropje na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana. Poslovni zajtrk je namenjen druženju in izmenjavi mnenj in izkušenj vseh tistih, ki ste na nemškem trgu že prisotni oziroma nanj šele vstopate.

Arhiv: Delavnica o poslovanju s Švico

Delavnica POSLOVANJE S ŠVICO: nekateri delovnopravni, carinski in davčni vidiki, 15. oktober 2012, od 9.00 do 10.30, Dvorana E / medetaža, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Arhiv: Interaktivno srečanje s predsednikom EUCCC

Direktorje slovenskih podjetij, ki imajo svoje poslovne enote ali predstavništva na Kitajskem, vljudno vabimo na interaktivno srečanje, ki ga organiziramo ob priložnosti obiska predsednika EUCCC – EU gospodarske zbornice na Kitajskem, Davida Cucinav Sloveniji. Srečanje bo v sredo, 3. oktobra 2012, od 11.00 do 12.30 v Poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Arhiv: Nordijsko poslovno srečanje

Generalni konzulat Švedske, Veleposlaništvo Danske, Veleposlaništvo Finske, Konzulat Norveške in Slovensko – švedsko društvo vas v sodelovanju z Gospodarsko Zbornico Slovenije vljudno vabimo na tradicionalno letno Nordijsko poslovno srečanje, ki ga organiziramo ob priložnosti obiska državnega sekretarja Ministrstva za finance Švedske, gospoda Hansa Lindberga, v Sloveniji. Srečanje bo v petek, 5. oktobra 2012, od 9.00 do 11.00 v dvorani A Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Arhiv: Na tuje trge v skupnem čolnu

Sodelovanje slovenskih izvoznikov je nuja, je edina prava pot, čeprav Slovenci tega nismo vajeni, je na konferenci o internacionalizaciji z naslovom "Na tuje trge v skupnem čolnu", ki se je včeraj odvijala na Gospodarski zbornici Slovenije, uvodoma poudaril predsednik uprave in prokurist Robotine, Devid Palčič.

Arhiv: RGZC, v sodelovanju s Pravno službo GZS, organizira seminar Poslovanje in izterjava v EU, torek 25. september 2012 ob 12. uri

Seminar, s priročnikom, se izvaja v okviru evropskih projektov, zato lahko za minimalni vložek poslušate vrhunske strokovnjake s tega področja. Po koncu seminarja je možnost odgovorov na vaša vprašanja! Ne zamudite priložnosti, da v Celju iztržite kar največ. Vabljeni!

Arhiv: Kako pritegniti mlade strokovnjake za delo v vašem podjetju

Dobri kadri v trenutni ekonomski situaciji podjetjem nedvomno predstavljajo veliko prednost in korist. Ključnega pomena je pri tem izobraževanje, posebej usposabljanje, ki ga posamezniki opravijo v drugi državi; s tem delodajalcem približajo tuje trge in poslovne navade tujih podjetij.

Arhiv: EBTC Poslovna in raziskovalna delegacija v New Delhi - okolje

Subjekte s področja okolja, podrobneje s področja odgovornega ravnanja z vodnimi viri in odpadnimi vodami, obveščamo o obisku poslovne in raziskovalne delegacije vindijskem New Delhiju od 3. do 5. decembra 2012. V sklopu programa delegacije bo organizirana udeležba na selekcioniranih individualnih poslovnih srečanjih, obiski objektov na lokacijah, možnost predstavitve raziskovalnih in tehnoloških projektov ter dostop do informacijskih baz in mreženja.

Arhiv: Dan internacionalizacije na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije prireja v četrtek, 20. septembra 2012, mednarodno konferenco o internacionalizaciji z naslovom »Na tuje trge v skupnem čolnu«. Osrednja nit dogodka bo predstavitev različnih pogledov na koncept(e) internacionalizacije in vpetost slovenskega gospodarstva v mednarodne poslovne tokove.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.