Novice


Arhiv: Poslovni klepet "Business Talk" 2021/6, 9. marec 2021

v torek, 9. marca 2021 ob 14. uri po slovenskem času

 

V Centru za mednarodno poslovanje so pripravili serijo virtualnih poslovnih klepetov pod imenom Business Talks, ki se bodo odvijali v torkih ob 14. uri. 


Gost bo gospod Gašper Maruša, partner v nizozemskem podjetju Commodity Line B.V., kjer vodi sedež podjetja v Rotterdamu. Skupaj s hčerinskima podjetjema v Dubaju in Hong Kongu, ter s pisarnami v Aziji in Afriki, podjetje trguje globalno z različnimi agroživilskimi izdelki, kot so oreški, suho sadje, semena in stročnice. Baza poslovnih parterjev je raznolika in zajema od proizvajalcev različnih živil vse do HORECA pakirnic in supermarketov.

Pogovor z gostom bo trajal 50 minut in bo potekal v angleškem jeziku. Če želite spremljati navedeno virtualno srečanje, se prijavite preko spodnje spletne prijavnice. Vsem prijavljenim udeležencem bomo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom. Udeležba je brezplačna.

 

Na lanskih Business Talks so se pestri publiki iz vseh koncev sveta predstavili številni zanimivi gosti. Njihova imena in ozadja najdete na BusinessTalks.

 

Prijazno vabljeni!

 

 

Kontakt: Ante Milevoj, ante.milevoj@gzs.si, 01 5898 162

 

Fotogalerija





 

Arhivi