Novice


Arhiv: Dobrodelni koncert Skupaj za Kras_pomoč v klicnem centru

Spoštovani,

največji požar v zgodovini Slovenije, ki je praktično izbrisal zeleno podobo goriškega in delno komenskega Krasa, je mimo. Prva ocena škode je ogromna.  

Da bi slovenski javnosti, podjetjem, športnikom, umetnikom in drugim, ki so izrazili željo sodelovati v procesu obnove ponudili priložnost, je nastal projekt SKUPAJ ZA KRAS. Poleg dobrodelne dražbe, ki že poteka na www.skupajzakras.si, se bo v četrtek 29. 9. 2022 pred Pomnikom miru na Cerju (v primeru slabega vremena v dvorani kotalkališča Renče) odvil DOBRODELNI KONCERT z eminentno zasedbo slovenskih glasbenikov, ki ga bosta predvajali Slovenska TV in radio v živo.

Vzporedno bo v Kulturnem domu Bukovica vzpostavljen KLICNI CENTER za sprejemanje klicev donatorjev. Ključ do uspeha dobrodelnega večera je zadostna številčnost prevzemnikov klicev

Klicni center_prostovoljci.pdf

Vabimo vse zainteresirane, da se kot prostovoljci pridružite 29. 9. 2022 ob 19.00, zbor bo v Kulturnem domu Bukovica. Klicni center bo deloval od 20.00 do 22.00 ure.

PRIJAVE VSEH ZAINTERESIRANIH pošljite na sara@mirenkras.si najkasneje do 22. 9. 2022. Pod zadevo navedete KLICNI STUDIO ter pošljete vaše ime, priimek in GSM številko. Dodate lahko ime organizacije ali društva.

Več INFORMACIJ na 041 364 015, Tina Urdih.

V imenu podpornikov projekta Skupaj za Kras vas prijazno pozdravljamo.

Ekipa GZS SPGZ

Fotogalerija





 

Arhivi