Novice


Arhiv: Strokovna ekskurzija na specializiran sejem MINERAL, METAL, METALLURGY MATERIALS 2014

Na sejmu MINERAL, METAL, METALLURGY MATERIALS 2014 (4M) ter spremljajočih sejmoih Used Machinery Expo 2014 (UMEX) in International Machine Tools Expo 2014, ki se bodo odvijali med 4. in 7. septembrom 2014 v New Delhiju, med drugim razstavljajo proizvajalci strojev za mehansko obdelavo, livarji, varilci, proizvajalci kovinskih materialov in nekovin. Organizatorji pričakujejo 300 razstavljavcev, med drugim so udeležbo, poleg vodilnih indijskih podjetij, napovedale tudi države EU, Rusija in Kitajska, ter 15.000 poslovnih obiskovalcev in 700 delegatov iz 35 držav. Med drugimi se sejma udeležujeta tudi dva slovenska razstavljavca in sicer podjetji Bosio d.o.o. in Ferročrtalič d.o.o.

PROGRAM IN UGODNOSTI ZA UDELEŽENCE:

 

Za predstavnike slovenskih podjetij s področja kovinsko predelovalne industrije ter industrije kovinskih materialov in nekovin, ki bi se sejma želeli udeležiti kot obiskovalci, smo pripravili možnost skupinskega obiska sejma in v okviru sejma organizacijo b2b srečanj, v času med 3. in 7. septembrom 2014 v New Delhiju.

 

Dodatne ekskluzivne ugodnosti za udeležence programa strokovne ekskurzije:paket potovalnega aranžmaja, pripravljalni sestanek udeležencev pred odhodom, GZS priročnik »Indija — potrošniška Koromandija«, skupinsko urejanje vizumov.

STROŠKI UDELEŽBE:

Kotizacija za udeležbo v strokovni ekskurziji znašaza nečlane GZS 400 EUR (DDV je vključen v ceno) na osebo, za člane GZS pa kotizacija s popustom znaša 250 EUR (DDV je vključen v ceno). Kotizacija se plača ob prijavi organizatorju strokovne ekskurzije — GZS, na TRR GZS: 02924-0017841495, sklic 1510- 192.

Stroške potovalnega aranžmaja (letalski prevoz v ekonomskem razredu, namestitve v hotelu 5*, lokalni transferji), ki okvirno znašajo 990 EUR (DDV je vključen v ceno), krijejo udeleženci individualno, neposredno ponudniku potovalnega aranžmaja, po splošnih pogojih in navodilih agencije. Stroški se lahko spremenijo glede na število udeležencev oz. datum nakupa letalske vozovnice in rezervacije hotela. Kontakt agencije vam bomo posredovali ob prijavi na strokovno ekskurzijo.

Za obisk Indije je potrebno pridobiti vizum, ki ga pridobite na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Obrazec za pridobitev vizuma in stroški pridobitve so objavljeni na http://www.indianembassy.si/slo/consular/splosne-informacije-o-vizumih.

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE:

Udeležbo v strokovni ekskurziji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem in potrdilom o plačilu kotizacije, po e pošti na naslov natasa.turk@gzs.si ali po faksu na številko 01/58 98 100 najkasneje do 11. julija 2014.

Za dodatne informacije o organizaciji strokovne ekskurzije vam je na razpolago GZS, Nataša Turk, mag. posl. ved, T: 01 / 58 98 152, E: natasa.turk@gzs.si.

Vabilo in prijavnico objavljamo v pripetih dokumentih.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.