Novice


Arhiv: Srečanje z nigerijskimi poslovneži

Ob prvi obletnici ustanovitvi Slovensko-nigerijske gospodarske zbornice le-ta v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije pripravlja predstavitev možnosti, priložnosti in izzivov pri poslovanju z Nigerijo ter B2B srečanja z nigerijskimi poslovneži. Dogodek bo v torek, 21. oktobra 2014, ob 10. uri na GZS v dvorani B (1. nadstropje).

Arhiv: Danska vlaganja v infrastrukturo

Z dolžino 17,6 km bo Fehmarnbelt (potopljeni tunel) med Fehmarnom v Nemčiji in Lollandom na Danskem najdaljši kombinirani železniški in cestni predor na svetu.

Arhiv: Slovensko središče za slovenske poslovneže v Katarju

Petnajstega januarja 2015 bodo v mestu Doha slovesno odprli svetovno rokometno prvenstvo, ki ga gosti Katar. Na svetovnem rokometnem prvenstvu v Katarju bo imela Slovenija eno pomembnejših vlog in priložnosti. S tem ne mislimo samo na športni, ampak tudi na poslovni vidik, ki smo ga kot država izjemnih priložnosti in uspešnih poslovnih subjektov zmožni učinkovito in uspešno izpolniti.

Arhiv: Tehnološki dogodek v Indiji - Knowledge Expo 2014

Vabimo vas, da izrazite interes za aktivno udeležbo na skupnem slovenskem nastopu na največjem mednarodnem poslovno tehnološkem dogodku v Indiji, Knowledge Expo 2014, ki bo med 20. in 22. novembrom 2014 v New Delhiju.

Arhiv: Slovensko – italijanska poslovna srečanja na GZS

V ponedeljek, 6. oktobra 2014, so slovenska in italijanska podjetja ter agenti v prostorih GZS v Ljubljani opravili preko 150 individualnih poslovnih pogovorov.

Arhiv: Kitajska – priložnosti in izzivi

Ljubljana, 7. oktober 2014 – Nacionalni predstavnik Slovenije v EU gospodarski zbornici na Kitajskem (EUCCC) Zvezdan Ranđelović je na današnjem srečanju z direktorji slovenskih podjetij na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) predstavil aktualne razmere in perspektive kitajskega trga.

Arhiv: Pogovori z novo diplomatko na veleposlaništvu v Grčiji

Pogovori s Tino Grgantov bodo na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, v četrtek, 16. oktobra 2014 med 9.00 in 16.00, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: S podjetji o razmerah v Ukrajini

O tem kakšne so aktualne gospodarske razmere v Ukrajini, kako poteka poslovanje v zaostrenih razmerah in kje so kljub vsemu priložnosti za slovenska podjetja, bomo s slovenskimi gospodarstveniki spregovorili na posvetu o Ukrajini. Posvet 14. oktobra pripravljata Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko – ukrajinski poslovni svet.

Arhiv: Obisk beloruskih podjetij v Sloveniji

Slovenijo bo v okviru zasedanja mešane medvladne komisije Slovenije in Belorusije 20. in 21. oktobra obiskala skupina beloruskih poslovnežev. Ob tej priložnosti bomo na Gospodarski zbornici Slovenije v ponedeljek, 20. oktobra, pripravili poslovno konferenco in individualne pogovore (B2B) med slovenskim in beloruskimi poslovneži.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.